Share

Дизайн інтер’єру кав’ярні “Горня”

Дизайн інтер’єру кав’ярні “Горня”

Ця невеличка кав’ярня колись була кімнатою гуртожитку. Для того, щоб втілити те, що ми задумали, довелось докласти зусиль. Із вікна ми зробили головний вхід, а щоб збільшити висоту приміщення, вкопувались в низ. Головним завданням було вмістити максимум відвідувачів при цьому, щоб головний прохід до барної стійки був вільним. Тоді зявилася ідея круглих столиків на кронштейнах. Головним акцентом став зелений колір. Він і на вхідних дверях, які яскравою плямою вирізняються серед сірої вулиці із такими ж сірими будинками. Тут продумано все до міліметра, для зручності персоналу та комфорту відвідувачів. Додатково нашою студією “SHAVARSKA design” було розроблено і логотип та фірмовий стиль закладу.

Рік реалізації проекту: 2016 р
Площа проекту: 14,8 м.кв
Місто реалізації проекту: Тернопіль, Україна